Motivasi & Jurnal Kesyukuran Ku

Motivasi & Jurnal Kesyukuran Ku
Bermanja Dalam Rahmat Tuhan Ku
Saturday, 31 October 2015

Lamaaaa tak blogging..tiba-tiba muncul balik dengan CHENNAI EXPRESS?



Sharukh Khan punya lawak dan gelagat memang hikhikhik..hakhakhak..
Pemandangan sangat cantik dalam filem ni.

Tapi terima kasih pada semua yang tetap sampai ke blog ni, Alhamdulillah blog ni masih beroperasi bantu ibu-ibu dapatkan keperluan penyusuan dan suplemen. Paling laris : Breastpump dan SHAKLEE.


Saya ni dah jatuh suka sangat dengan filem CHENNAI EXPRESS..lawak..kreatif..heronya si Shahrukh Khan memang lah kena sangat, heroin si Deepika pertama kali tengok masa scene dia lari nak kejar keretapi tu, ish lawanya dia ni..


TV3 tayang balik movie ni malam Ahad lepas. 


Lepas tu, minggu ni dah 3 kali saya ulang tengok balik scenes lawak dalam keretapi, pastu gelak sorang-sorang. Dua orang budak kecik (anak saya ler) pelik tengok hihi.


Scene Meenamma mengigau pun kelakar!


Rahul angkat Meena ke kuil 300 anak tangga. Adoi la..lawak-lawak..Meena mana kuilnya.. Don't under estimate the common of a power man hahaha.. (habis tertukar dah tagline dia!)



Sampai video klip lagu CHENNAI EXPRESS (kat bawah ni ada saya letak) pun saya guna untuk bersenam hahaha..memang demam CHENNAI EXPRESS betui. 



"Kashmir Main Tu Kanyakumari"




Kalau tengok yang ada sarikata english, antara senikata lagu :

Sometimes two paths run so close to each other
Almost if as they're glued together
At times when troubles seems to double in size
Walking together (in life) cuts hem in half

Mine and yours, yours and my story is so colourful
Sometimes it stops, sometimes it moves, this unique tales of ours

I'm Kashmir, you're Kanyakumari (two extreme ends of India)

Look how the distance between North and South has vanished!

I'm Kashmir, you're Kanyakumari

Every situation is shared 50-50 between us



Bestnya kalau lengan slim je macam Deepika ni hehe..jom buat senaman dips.




0 comments:

Post a Comment

Popular Posts